SWV

menu_btn

Op deze website kunt u meer informatie  vinden over ons als samenwerkingsverband, passend onderwijs, formulieren downloaden en het laatste nieuws bijhouden. Heeft u opmerkingen/tips voor deze website, dan horen wij het graag!

 • over ons

  Algemene informatie over ons als samenwerkingsverband

  lees verder
 • ouders

  Hier vindt u alle informatie die u als ouder moet weten

  lees verder
 • scholen

  Hier vindt u alle informatie die u als school moet weten

  lees verder
 • vragen

  Vind hier veelgestelde vragen door ouders en scholen

  lees verder

Ouderavond 19 april 2018: Mijn kind heeft autisme…. Wat nu?

8 maart 2018

SWV_PO_beeldmerk.jpg

Op 19 april 2018 houdt het samenwerkingsverband Helmond-Peelland PO een ouderavond over het thema onder de titel “Mijn kind heeft autisme… Wat nu?” De avond gaat over wat te doen als er een vermoeden van of diagnose autisme is. Waar en via welke weg kunnen ouders en kind hulp krijgen? Wat zijn de regelingen? Welke organisaties kunnen helpen? Hoe wordt dat bekostigd? Welke vragen kun je stellen?

Op deze avond zal Saskia Sliepenbeek van het Autisme Steunpunt Zuidoost-Brabant, samen met een medewerker van de gemeente Helmond en van het Regionaal Autisme Centrum meer hierover vertellen. Er is ook ruimte om vragen te stellen. Er zal ook informatie aanwezig zijn van de Nederlandse Vereniging voor Autisme. (NVA)

 

De ouderavond is op donderdag 19 april 2018 van 19.30 tot 21.00 uur in het gebouw van de Antoon van Dijkschool aan de Berkveld 19 in Helmond. Ouders en professionals kunnen zich aanmelden bij het samenwerkingsverband Helmond-Peelland PO via i.houthooft@swv-peelland.nl.