Uitnodiging VO: Bijeenkomst Passend Onderwijs in beweging

Route naar een nieuw ondersteuningsplan 2022-2028

Het huidige schooljaar staat voor een deel in het teken van het proces dat moet leiden naar een nieuw ondersteuningsplan. Dit nieuwe plan wordt gebaseerd op landelijke en regionale ontwikkelingen. Ook worden de opbrengsten van twee eerdere planperiodes meegenomen. We vinden het heel belangrijk om in dit proces input op te halen vanuit het veld. In oktober en november organiseren we bijeenkomsten voor onderwijsprofessionals vanuit het PO, ouders en ketenpartners.

INPUT VOORTGEZET ONDERWIJS

Het voortgezet onderwijs zien wij als een belangrijke en onmisbare ketenpartner van het SWV PO. Zeker waar het gaat om doorlopende leer- en ontwikkelingslijnen. We geven vertegenwoordigers van het VO en het SWV VO graag de gelegenheid om input te geven op de ontwikkeling van passend onderwijs in het PO. De nadruk zal hierbij gelegd worden op de aansluiting PO-VO.

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens de bijeenkomst gaan we in gesprek met iedereen die actief te maken heeft met Passend Onderwijs en ons samenwerkingsverband. Denk voorafgaand aan de bijeenkomst alvast na over een positieve en negatieve ervaring die jij hebt gehad rondom Passend Onderwijs en ons samenwerkingsverband. Jouw informatie gebruiken we voor het nieuwe ondersteuningsplan. In dat plan spreken we met alle schoolbesturen in Helmond-Peelland af hoe we passend onderwijs in de komende 4 jaar vorm gaan geven. Jouw mening telt dus!

AANMELDEN

Datum: Dinsdag 23 november, tijd 15.00 - 17.00 uur, locatie Vergaderzaal Antoon van Dijkschool, Berkveld 19 Helmond.

We hopen op jullie medewerking en de bereidheid om met ons mee te denken. Aanmelden kan via deze link.

uitnodiging

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!