Studiemiddag Julius: HB en 2E, dit kun je er mee !

In de landelijke week van Hoogbegaafdheid organiseert de Juliusprojectgroep voor het onderwijs PO een studiemiddag over hoogbegaafdheid en dubbel bijzondere kinderen. Wil je graag meer weten over de kenmerken van hoogbegaafdheid, wat je kan doen binnen je school om op tijd te signaleren en maatwerk te leveren, wat er al gebeurt op verschillende scholen, wat het betekent om dubbel bijzonder te zijn en welke stappen je als school kan zetten om te voldoen aan de ondersteuningsbehoefte van deze leerlingen?

Kom dan naar de studiemiddag! 

In het bijzonder willen wij ook de directeuren oproepen op deze studiemiddag aanwezig te zijn. Voor hen zal een aparte workshop georganiseerd worden. 

Locatie: 't Patronaat in Mierlo, Heer van Scherpenzeelweg 14-16. Aanvang 14.00uur eindtijd 17.00uur. (Er is voldoende gratis parkeergelegenheid).

Je kunt je hieronder tot uiterlijk 28 februari inschrijven voor deze studiemiddag op 11 maart. Inschrijven is verplicht in verband met een beperkt aantal plekken. Wees er op tijd bij want VOL = VOL! Ben je zonder annulering afwezig dan zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!