Terug naar nieuwsbrief overzicht

Informatie-avond begaafdheid: 30 november

Het gedrag van begaafde kinderen

Op 30 november is er opnieuw een informatie avond over begaafdheid. Net als afgelopen maart wordt deze avond verzorgd door Lieneke Lunenborg en Pauline van Dooren. Tijdens deze avond bespreken we het gedrag dat je als ouder en/of professional kan zien bij begaafde kinderen. Zo zien we sterke kanten bij deze groep kinderen, die tegelijkertijd ook valkuilen kunnen zijn.

Hiermee omgaan is voor de kinderen niet altijd makkelijk en ook als opvoeder is dit, zowel thuis als op school, soms een flinke uitdaging. In deze lezing willen we informatie delen en geven we een aantal handreikingen. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen met elkaar.

Aanmelden?
In deze lezing willen we informatie delen en geven we een aantal handreikingen. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen met elkaar. Zowel ouders als professionals zijn bij deze avond van harte welkom. Aanmelden? Klik hier.

De lezing van afgelopen maart was gericht op begaafdheid in algehele zin. De inhoud hiervan wordt niet geheel herhaald, bij interesse kunt u deze informatie via https://www.slo.nl/thema/meer/begaafde-leerling/profielen/ nalezen.

 

Lezing begaafdheid

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!