SWV

menu_btn

Op deze website kunt u meer informatie  vinden over ons als samenwerkingsverband, passend onderwijs, formulieren downloaden en het laatste nieuws bijhouden. Heeft u opmerkingen/tips voor deze website, dan horen wij het graag!

 • over ons

  Algemene informatie over ons als samenwerkingsverband

  lees verder
 • ouders

  Hier vindt u alle informatie die u als ouder moet weten

  lees verder
 • scholen

  Hier vindt u alle informatie die u als school moet weten

  lees verder
 • vragen

  Vind hier veelgestelde vragen door ouders en scholen

  lees verder

Samenwerkingsverband Helmond-Peelland PO

Samenwerkingsverband (SWV) Helmond-Peelland PO is op 1 augustus 2014 gestart met passend onderwijs. 

SWV Helmond-Peelland PO draagt eraan bij om leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, dit zoveel mogelijk binnen de regio, dicht bij huis en in een reguliere school te laten plaatsvinden. Dit gebeurt in overleg met de ouders en de leerlingen. De missie van SWV Helmond-Peelland PO is dan ook: voor iedere leerling een passend, thuisnabij, integraal en handelingsgericht onderwijsondersteunings- en zorgaanbod. Meer over onze uitgangspunten en doelstellingen kunt u lezen in het ondersteuningsplan 2014-2018.

SWV Helmond-Peelland PO draagt bij aan passend onderwijs voor alle kinderen in de (deel)gemeenten Asten, Boekel, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Nuenen en Someren. Bekijk de lijst met de schoolbesturen die aangesloten zijn bij ons samenwerkingsverband door rechts op het kopje "schoolbesturen" te klikken. Op de websites van de schoolbesturen vindt u ook de schoolondersteuningsprofielen van de scholen die onder het betreffende bestuur ressorteren.